Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Vacature LIO-stagiaires

Lio-studenten zijn de leraren van de toekomst. In de laatste fase van de studie kom je dan ook daadwerkelijk terecht in de praktijk van het onderwijs. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig onderwijs kunt verzorgen aan de kinderen in onze scholen. Je werkt vanuit een flexibele houding en je hebt passie voor het vak. In de scholen wordt van je verwacht dat je het beste uit jezelf en uit de kinderen kunt halen en je kritisch, creatief en ondernemend bent.

 

In deze periode mag je van ons verwachten dat je dit niet alleen hoeft te doen. Zowel door medewerkers (stagecoach en mentor) in de school, als door een bovenschoolse coach wordt je goed en deskundig begeleid. Deze bovenschoolse coach is lid van team O&O  (team Opleiden & Ontwikkelen) en zorgt voor intervisiebijeenkomsten en persoonlijke ondersteuning.

 

Heb je belangstelling voor een plaats als Lio-student op één van onze scholen, stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@lpsnet.nl  en we gaan met je in gesprek. Weet je al op welke school je de Lio-periode in wilt vullen, geef dat in je brief ook aan.

 

Gedurende de Lio-stage ontvang je voor de periode van 20 weken een passende maandelijkse vergoeding.