Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Vacature Leidinggevende A Tussenschoolse Opvang (TSO)

LPS-Breek4U is per direct op zoek naar een

 

Leidinggevende A (15 uur per week)

 

LPS-Breek4U is een kinderopvangorganisatie die zich specifiek inzet voor de tussenschoolse opvang (hierna TSO). Dit doet zij al jaren met veel plezier op basisscholen in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Tholen. Per 1 januari 2019 zijn er 16 basisscholen aangesloten bij LPS-Breek4U.

 

De functie:                 

De rol van de leidinggevende A is een leidinggevende functie in het primaire proces met een operationeel karakter. Onder operationeel karakter wordt in dit verband verstaan dat de leidinggevende A zorgt voor het realiseren en aansturen van de uitvoering van de werkplannen en dagelijks leiding geeft aan TSO-coördinatoren, die zelf een leidinggevende rol vervullen in één van de 16 vrijwillige TSO-teams.

 

De vrijwillige medewerkers en de TSO-schoolcoördinatoren van de TSO-teams dragen zorg voor de dagelijkse opvang van de overblijfleerlingen op de basisscholen. De leidinggevende A is verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het tactische en operationele beleid van de TSO-organisatie, die pedagogisch verantwoorde TSO tegen een betaalbare (kost-)prijs aanbiedt. Hiervoor streeft zij geen winstdoelstellingen na, en voert zij een specifiek vrijwilligersregime.

 

De nieuwe leidinggevende A krijgt als werkomgeving Steenbergen en Tholen.

 

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven leidinggevende die beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • leidinggevende capaciteiten en sociale vaardigheden voor het stimuleren en instrueren van medewerkers;
  • pedagogische kennis;
  • plan- en organisatievermogen voor het coördineren en realiseren van werkzaamheden binnen de betreffende organisatorische eenheden
  • proactieve en ondernemende vaardigheden voor het signaleren en bespreken van TSO-ontwikkelingen;
  • kennis van en inzicht in groepsdynamische processen;
  • communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van contacten binnen en buiten de onderneming en voor het opstellen van werkplannen.

Wij bieden:

Een professionele kinderopvangorganisatie specifiek voor de TSO, deskundige en fijne collega’s, scholing specifiek gericht op werkzaamheden in de TSO en een prettige werkplek in Bergen op Zoom.

Inschaling vindt plaats conform CAO Kinderopvang. De benoeming gaat zo spoedig mogelijk in.

 

Uw reactie:

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herkent u zich in het profiel?

Stuur uw curriculum vitae en motivatie dan uiterlijk 21 februari 2019 naar LPS-Breek4U, ter attentie van Marion Videler o.v.v. vertrouwelijk, Postbus 543, 4600 AM Bergen op Zoom of via marion.videler@lpsnet.nl . De eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden op 28 februari in de middag.

 

Voor nadere informatie over de LPS-Breek4U: www.lpskom.nl/wat-bieden-wij/tussenschoolse-opvang . Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Elvira van Geel, telefoonnummer: 06-58784189