Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Vacature leerkracht basisschool Het Palet - basisschool Klim-Op

LPS is op zoek naar een leerkracht voor;

 

Basisschool Het Palet in Bergen op Zoom - 0,5 fte
 

Basisschool Klim-Op in Hoogerheide - 0,8 fte

 

 

Lowys Porquin (LPS)

Tot LPS behoren 30 scholen voor primair onderwijs en 1 school voor praktijkonderwijs in West-Brabant en Zeeland. Naast deze scholen stuurt LPS 8 kinderopvanglocaties, 18 peuterspeelzalen aan en er wordt op 20 scholen de tussenschoolse opvang verzorgd. Alle scholen en opvanglocaties hebben elk een eigen karakter

 

Wat ons bindt is de regio, de steun die we elkaar bieden en bovenal het gemeenschappelijk belang: dat van het kind! Samen staan we sterk en hebben we méér in huis: goede faciliteiten, moderne hulpmiddelen en specialistische kennis zoals hulp bij leerproblemen en mogelijkheden voor talentontplooiing. Kinderen krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien tot sociale en gelukkige mensen. We vormen een gezonde stichting, waardoor alle medewerkers sterker in hun schoenen kunnen staan. LPS is een grote en aantrekkelijke werkgever met prima arbeidsvoorwaarden en blijvende ontwikkelingskansen.

 

Basisschool Klim-Op heeft ongeveer 325 leerlingen,15 groepen. De school heeft de katholieke identiteit, maar toont daarnaast respect voor andere geloofsovertuigingen. Onze speerpunten zijn een veilig pedagogisch klimaat en een doorgaande didactische leerlijn.

Gewoon Goed Onderwijs is waar we elke werkdag met passie en plezier aan werken. Voor meer informatie, zie ook: http://www.bsklim-op.nl

 

Basisschool Het Palet is onderdeel van Brede School Het Palet, waar verschillende partners samenkomen. Ze zijn gehuisvest in een eigentijds gebouw in wijk Borgvliet, waarin ook de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf, het consultatiebureau, de GGD en het CJG zijn gevestigd.

Het Palet is in april 2016 gecertificeerd als eerste TOM-school in de regio. TOM staat voor Teamonderwijs Op Maat. Het is een manier van werken waarbij het onderwijs op een andere manier ingericht wordt. Het Palet is vernieuwend op het gebied van organisatie, leeromgeving en personeel. Voor meer informatie, zie ook: http://www.basisschool-hetpalet.nl .

 

 

Wat vragen wij?

 

Iemand die:

  • in het bezit is van een PABO bevoegdheid;
  • goed kan samenwerken bij het vormgeven van het onderwijs;
  • nieuwsgierig is naar innovatie en ontwikkeling binnen het onderwijs;
  • gedreven is en open staat voor vernieuwing;
  • stevig in zijn/haar schoenen staat;
  • een flexibele, lerende en zelfstandige werkhouding heeft.

 

 

Wat bieden wij?

 

  • salaris passend bij je ervaring, op basis van de CAO Primair Onderwijs;
  • een benoeming met uitzicht op een vast dienstverband;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • coaching en/of begeleiding door het LPS opleidingsteam Opleiden en Ontwikkelen.

  

Wil je meer weten?


Informatie over Lowys Porquin is te vinden op deze website.

Voor meer informatie over de vacature bij basisschool De Klim-Op, kun je contact opnemen met de directeur van de school, Ab de Laater, (0164-612400).

Voor meer informatie over de vacature bij basisschool Het Palet, kun je contact opnemen met de directeur van de school, Elise Geerdink (0164-258259).

 

Interesse?

 

Indien je geïnteresseerd bent nodigen wij je graag uit te solliciteren. Sollicitaties kun je richten aan het College van Bestuur van de Lowys Porquinstichting, t.a.v. Britta Goddrie, HR-adviseur (sollicitatie@lpsnet.nl). Sollicitaties dienen vóór 30 oktober 2020 bij ons te zijn ontvangen.