Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Vacature coördinator tussenschoolse opvang Gummarus

Basisschool Gummarus is voor de tussenschoolse opvang per 1 september 2020 op zoek naar een

 

Coördinator tussenschoolse opvang

(parttime gemiddeld 9 uur per schoolweek)

 

Wie zijn wij?

Lowys Porquin Stichting (LPS) is een organisatie voor onderwijs en kinderopvang en verenigt meer dan dertig scholen in de regio West-Brabant en Zeeland. Elk met een eigen karakter. Wat ons bindt is de regio, de steun die we elkaar bieden en bovenal het gemeenschappelijk belang: dat van het kind!

 

Naast deze scholen stuurt LPS kinderopvanglocaties en peuterspeelzalen aan en er wordt op 18 scholen de tussenschoolse opvang (TSO) verzorgd. LPS-Breek4U is de opvangpartner en verzorgt de tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar, die plaatsvindt tijdens de lunchpauze op school in een groep. Voor basisschool Gummarus in Steenbergen zijn we met ingang van 1 september 2020 op zoek naar een Coördinator voor de tussenschoolse opvang.

 

Wat houden je taken in?

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de samenstelling en aansturing van het vrijwilligersteam alsmede het bijhouden van de planningstool. Je organiseert in samenwerking met vrijwillige TSO-medewerkers de tussenschoolse opvang op de basisschool. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de vrijwilligers, ouders, kinderen, leerkrachten, schooldirectie e.d. over de TSO van de desbetreffende groepen. De TSO-coördinator heeft de taak om de continuïteit van de pedagogisch verantwoorde TSO te waarborgen. Een afwisselende, verantwoordelijke functie!

 

Wat heb je hiervoor nodig

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en het zou fijn zijn als je beschikt over een pedagogische achtergrond. Je hebt een open mind en vindt het fijn om samen te werken in een team. Je werkt gemiddeld 9 uur in de schoolweek verdeeld over de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.30 uur. Het is uiteraard belangrijk dat je deze dagen beschikbaar bent!  

Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en sta je open voor het volgen van trainingen en verdere scholing. We zoeken iemand die geduldig is, affiniteit heeft met vrijwilligers en basisschoolkinderen en stevig in haar schoenen staat.  

 

Wat staat hier tegenover?

Omdat jij waardevol werk verricht, is het natuurlijk belangrijk dat hier ook iets tegenover staat.

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. De functie TSO-coördinator is ingeschaald in salarisschaal 6 van de CAO. De schaal start bij € 13,12 bruto per uur en eindigt in de schaal op € 17,90 bruto per uur.

 

Wil je meer weten?

Dan kun je contact opnemen met Joy Moison, vestigingsmanager TSO Breek4U, e-mail: joy.moison@lpsnet.nl, tel. 06-58769638.


Is je interesse gewekt?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties dienen vóór maandag 17 augustus 2020 ontvangen te zijn en kan je per mail richten aan Britta Goddrie, sollicitatie@lpsnet.nl In verband met de huidige zomervakantie verwachten wij je niet eerder dan 24 augustus te kunnen berichten over het verdere verloop van de selectieprocedure.