Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Vacature coördinator tussenschoolse opvang

Basisschool Op Dreef in Putte is voor de tussenschoolse opvang per direct op zoek naar een

 

Coördinator tussenschoolse opvang

(parttime gemiddeld 4 uur per schoolweek)

 

 

Wie zijn wij?

Lowys Porquin Stichting (LPS) is een organisatie voor onderwijs en kinderopvang en verenigt meer dan dertig scholen in de regio West-Brabant en Zeeland. Elk met een eigen karakter. Wat ons bindt is de regio, de steun die we elkaar bieden en bovenal het gemeenschappelijk belang: dat van het kind!

 

Naast deze scholen stuurt LPS kinderopvanglocaties, peuterspeelzalen aan en er wordt op 20 scholen de tussenschoolse opvang (TSO) verzorgd. LPS-Breek4U is de opvangpartner en verzorgt de tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar, die plaatsvindt tijdens de lunchpauze op school in een groep. Voor basisschool Op Dreef in Putte zijn we per direct op zoek naar een Coördinator voor de tussenschoolse opvang.

 

Wat houden je taken in?

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de samenstelling en aansturing van het vrijwilligersteam als mede het bijhouden van de planningstool. Je organiseert in samenwerking met vrijwillige TSO-medewerkers de tussenschoolse opvang op de basisschool. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de vrijwilligers, ouders, kinderen, leerkrachten, schooldirectie e.d. over de TSO van de desbetreffende groepen. De TSO-coördinator heeft de taak om de continuïteit van de pedagogisch verantwoorde TSO te waarborgen. Een afwisselende, verantwoordelijke functie!

Wat heb je hiervoor nodig?

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en het zou fijn zijn als je beschikt over een pedagogische achtergrond. Je hebt een open mind en vindt het fijn om samen te werken in een klein team.

We vragen aan je om twee TSO momenten te reserveren en de rest van de uren vul je flexibel in!  

Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en sta je open voor het volgen van trainingen en verdere scholing.

 

Wat staat hier tegenover?

Omdat jij waardevol werk verricht is het natuurlijk belangrijk dat hier ook iets tegenover staat.

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kinderopvang. De functie TSO-coördinator is ingeschaald in salarisschaal 6 van de CAO. De schaal start bij € 13,12 bruto per uur en eindigt in de schaal op € 17,90 bruto per uur.

 

Wil je meer weten?

Dan kun je contact opnemen met Joy Moison, vestigingsmanager TSO Breek4U, mail: joy.moison@lpsnet.nl, tel. 06-5876963.


Is je interesse gewekt? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Sollicitaties dienen vóór maandag 3 februari 2020 ontvangen te zijn en kan je per mail richten aan Britta Goddrie, sollicitatie@lpsnet.nl