Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Vacature IB-er / leerkracht De Wegwijzer

Tot LPS behoren 30 scholen voor primair onderwijs en 1 school voor praktijkonderwijs in West-Brabant en Zeeland. Naast deze scholen stuurt LPS 8 kinderopvanglocaties en 18 peuterspeelzalen aan en  wordt er op 20 scholen de tussenschoolse opvang verzorgd. Alle scholen en opvanglocaties hebben elk een eigen karakter. In totaal telt LPS ± 750 personeelsleden en draagt de organisatie zorg voor ongeveer 7500 kinderen.

 

Wat ons bindt is de regio, de steun die we elkaar bieden en bovenal het gemeenschappelijk belang: dat van het kind! Samen staan we sterk en hebben we méér in huis: goede faciliteiten, moderne hulpmiddelen en specialistische kennis zoals hulp bij leerproblemen en mogelijkheden voor talentontplooiing. Kinderen krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien tot sociale en gelukkige mensen. We vormen een gezonde stichting, waardoor alle medewerkers sterker in hun schoenen kunnen staan. LPS is een grote en aantrekkelijke werkgever met prima arbeidsvoorwaarden en blijvende ontwikkelingskansen. 

 

 

Het College van Bestuur van LPS is per direct op zoek naar een

 

Intern Begeleider / leerkracht (0,6 fte)

voor basisschool De Wegwijzer te Lepelstraat

 

vanuit 't hart van het dorp met jouw rugzak vol vaardigheden en vertrouwen de toekomst tegemoet!

 

 

De hoofdtaak van de werkzaamheden zal liggen bij de zorg (0,3 – 0,4 fte), met daarnaast een lesgevende taak.

 

Als intern begeleider op De Wegwijzer heb je een eigen positie en taak op het terrein van de zorgverbreding tussen kinderen, leerkrachten, directie en ouders. Je coördineert hoe een school dit toepast. Daar onder valt het plannen van de toetsen en het opstellen van de werkplannen. Daarnaast zorg je ook voor de juiste coaching van de leraren. Je brengt met regelmaat bezoeken in de klas en houdt op deze manier goed en nauw contact met de leraren om ze te kunnen begeleiden.

 

 

 

Wat vragen wij?

 

Iemand die:

  • 1½ tot 2 dagen per week beschikbaar is voor de IB-taak;
  • 1 tot 1½ dag in de week lessen verzorgt;
  • ervaring en/of affiniteit heeft met de zorg(kinderen);
  • in het bezit is van een (master)diploma gericht op IB;
  • in staat is goed met het team en de ouders te communiceren;
  • een flexibele, lerende en zelfstandige werkhouding heeft.

 

Wat bieden wij?

 

Een team:

  • dat volop in beweging is;
  • met een gezamenlijke verantwoordelijkheid;
  • dat goed samenwerkt en open staat voor elkaars ideeën met een prettige en gezellige sfeer;
  • dat een rijke leerervaring aanbiedt, waarin ontplooiing van talenten van elk kind centraal staat.


Informatie:
Algemene informatie is te vinden op www.basisschooldewegwijzer.nl. Voor nadere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Lia Dam (lia.dam@lpsnet.nl / 0164-682314), interim-directeur van de school.
 

Uw reactie:

Indien je geïnteresseerd bent in deze vacature, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Sollicitaties kun je richten aan het College van Bestuur van de Lowys Porquinstichting, t.a.v. Marion Videler (sollicitatie@lpsnet.nl). Sollicitaties dienen vóór 10 december 2019 bij ons te zijn ontvangen. De sollicitatiegesprekken worden na deze datum ingepland.