Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  
Home

Home  > Scholen  > Putte  > Op Dreef

Op Dreef

Putte

Basisschool Op Dreef in Putte is een dorpsschool met ongeveer 180 leerlingen waarin kwalitatief goed groepsgericht onderwijs wordt gegeven. Onder kwalitatief goed onderwijs verstaan wij dat de leerlingen onderwijs op maat ontvangen in een school waar een veilig en respectvol schoolklimaat heerst.


Naast het cognitieve (het zich eigen maken van kennis) hebben wij mede, in samenwerking met de ouders, aandacht voor sociale, emotionele, creatieve, culturele en lichamelijke vaardigheden. We zien onze leerlingen als zelfstandige, verantwoordelijke kinderen die betrokken zijn bij Op Dreef.

 

De naam van de school heeft te maken met de straat waarin de school staat nl. 'Hogebergdreef' en met de ontwikkeling van een kind. De school dateert van 1978. Basisschool Op Dreef ligt aan een vrij rustige straat, vlakbij het bos.

 

Op het schoolplein zijn diverse speeltoestellen geplaatst, waarop de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. In het schooljaar 2008-2009 heeft er een verbouwing plaats gevonden en is de school zowel van binnen als van buiten aangepast aan deze tijd.

Meer informatie?

Onze locatie