Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Leuk, leerzaam en uitdagend je talent ontplooien.

Voor alle leerlingen van Lowys Porquin scholen zetten wij ons elke dag voor 100% in. We vinden het belangrijk dat jij alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen met kennis en vaardigheden.
 

In de lessen richten we ons volledig op uitdagend onderwijs waarbij we rekening houden met je eigen leerstijl. Je kunt gebruik maken van alle mogelijke digitale hulpmiddelen. Leuk, leerzaam en uitdagend.
Zo kun jij je talent het best ontplooien.

 

Wist je trouwens dat de naamgever van onze stichting, Lowys Porquin, Italiaan van geboorte, halverwege de 16e eeuw in Bergen op Zoom is neergestreken. Hij was een eenvoudige man die een boek heeft geschreven over opvoeding en onderwijs.

Lowys wilde alle kinderen helpen zich te ontplooien tot sociale en gelukkige mensen. Het belangrijkste vond hij kennis opdoen en vaardigheden aanleren.

Omdat de wereld van vandaag een stuk groter en diverser is dan vroeger, is het heel belangrijk alle leerlingen nog beter voor te bereiden op hun toekomst. Dat inspireert ons elke dag weer om het allerbeste voor jullie, onze leerlingen te doen.