Zoek een school   Documenten   Privacybeleid  

Word jij mijn nieuwe juf of meneer?

Hartelijk dank voor uw belangstelling in de Lowys Porquinstichting (LPS).

 

LPS is een grote en aantrekkelijke werkgever met prima arbeidsvoorwaarden en blijvende ontwikkelingskansen met 31 scholen voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, praktijkonderwijs en kinderopvanglocaties waar kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien tot sociale en gelukkige mensen.

 

Wij zijn op zoek naar medewerkers die zich samen met ons sterk maken voor de kinderen. Voor enthousiaste en gemotiveerde leraren hebben wij meerdere mogelijkheden binnen onze organisatie. Wij gaan graag samen met u hierover in gesprek. 

 

Uw sollicitatie met CV kunt u mailen naar Lowys Porquinstichting, t.a.v. Marion Videler (marion.videler@lpsnet.nl).

 

 

LIO-STAGIAIRES

 

Lio-studenten zijn de leraren van de toekomst. In de laatste fase van de studie kom je dan ook daadwerkelijk terecht in de praktijk van het onderwijs. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig onderwijs kunt verzorgen aan de kinderen in onze scholen. Je werkt vanuit een flexibele houding en je hebt passie voor het vak. In de scholen wordt van je verwacht dat je het beste uit jezelf en uit de kinderen kunt halen en je kritisch, creatief en ondernemend bent.

 

In deze periode mag je van ons verwachten dat je dit niet alleen hoeft te doen. Zowel door medewerkers (stagecoach en mentor) in de school, als door een bovenschoolse coach wordt je goed en deskundig begeleid. Deze bovenschoolse coach is lid van de SLB-groep (studenten-leerkracht-begeleiding) en zorgt voor intervisiebijeenkomsten en persoonlijke ondersteuning.

 

Heb je belangstelling voor een plaats als Lio-student op één van onze scholen, stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar bestuursbureau@lpsnet.nl en we gaan met je in gesprek. Weet je al op welke school je de Lio-periode in wilt vullen, geef dat in je brief ook aan.

 

Gedurende de Lio-stage ontvang je voor de periode van 20 weken een passende maandelijkse vergoeding.